ASK-healing och Shamansk behandling

Jag erbjuder ASK-healing sessioner och shamanska behandlingar som är kraftfulla sätt att komma närmare sig själv och lära känna sitt inre mer och i det få stöd att läka det som håller en tillbaka. Jag står i ditt energifält och arbetar genom mina händer utanför din fysiska kropp.

Vi sitter på stolar och/eller massagebänk.
Behandlingarna är även möjliga på distans – telefon eller online genom zoom!

Mitt namn är Gabriella Ax och jag har fullgjort ASK-healing yrkesutbildning med flera påbyggnadsutbildningar. Jag är i en pågående utbildning i shamanska behandlingstekniker.

De utbildningar jag har gått på/går på är hos Annia Löwentun, ANNIAS ASK, Falkenberg. Jag har även gått kursen, Lövjerskan-den nordiska läkekvinnan.

Jag rekommenderar att du har tid efter behandlingen till att ta det lugnt så att effekterna ska kunna landa i din kropp och medvetande!

Jag ser fram emot att få träffa dig och kunna stötta dig i ditt växande genom dessa fantastiska och transformerande läkningsmetoder!

Behandlingar

ASK-healing

ASK-healing är en healingmetod som arbetar djupgående på alla plan, andligt, själsligt och kroppsligt såsom den antyder (A-ande, S-själ, K-kropp). Sessionen börjar med att vi sitter ner, mitt emot varandra och börjar samtala medans jag öppnar upp ASK-källan och ser vad som kommer upp på nivåerna ande, själ och kropp. Därefter kommer jag att ställa mig bakom dig och gå igenom nivåerna där. Vi håller en dialog under hela behandlingen. Den avslutas alltid med en balansering av ditt energisystem på chakra/kroppslig och eterisk nivå.

Beroende på vilken typ av ASK-healing metod det blir så kan det blir lite olika steg som ingår, vilket du kan läsa om här. Vare sig du har provat på healing förut eller om det är helt nytt för dig så är du så välkommen att ta en behandling och/eller höra av dig om du har några funderingar!

-Trumma, där jag använder trumma under sessionen.
-Färg, där jag använder färger som stöd för arbetet på de 3 nivåerna.
-Kundalini och eteriska kroppar, där jag jobbar med bla kundalinikraften 

En session pågår i ca 60-90 min men räkna med 90 min så du inte behöver skynda dig iväg.

Shamansk behandling

Shamanska behandlingar finns i ett stort utbud och varierar från att jobba med örter till att jobba med tekniker som arbetar med våra energisystem direkt så kallat energimedicin. Det jag jobbar med är en utarbetning av behandlingstekniker som Alberto Villoldo PhD i medicinsk antropologi och psykologi som tillsammans med shamaner/mystiker i Anderna, Peru och Amazonas har utvecklat. De härstammar från traditionella tekniker från Inca.

Dessa gamla metoder kan nu spridas till oss i resten av världen, för att kunna läka flera. En utav dessa är Illumination eller Ljusbadsprocessen som jag erbjuder. Illumination, där vi börjar med att samtala sittandes mitt emot varandra. Sedan får du ligga ner på massagebänk och få behandling i ditt ljus energifält. Fler kommer att tillkomma till nästa år såsom Själshämtning.
En behandling pågår i ca 60-90 min.

Mesa

Prisinformation

ASK-Healing

1200 kr:-

Shamansk behandling

1200 kr:-

ASK-Healing på distans

1000:-

Shamansk behandling på distans

1000:-