Välkommen till Hela dig i Vällingby.

Behandlingar för kropp och själ.

Vi är ett friskvårdsföretag med många års erfarenhet av massage, fotvård och hudvård.

Massagebehandlingar

Har du smärta i axlar? Nacke? Huvudvärk?
Känner du dig stel i kroppen?
Är du stressad och vill ha en skön avkoppling som räcker i flera dagar?
Tränar du regelbundet och snabbt vill återhämta dig till nästa träning?
Med regelbunden massage har du stora möjligheter att må bättre.

Vi på Hela dig arbetar med en helhetssyn på människan och eftersträvar både psykiskt och fysiskt välbefinnande. Varje behandling anpassas efter Dina speciella behov. När vi masserar förebygger och behandlar vi spända muskler.

Dessutom fungerar massagen som en antistressbehandling. Du blir lugn och avspänd efteråt. I många yrken är axlar, nacke, armar och rygg utsatta för stora påfrestningar. Med regelbunden massage kan muskler mjukas upp, blodcirkulationen och ämnesomsättningen ökar.

Klassisk massage

Klassisk massage kan användas både som djup muskelmassage och mjuk avslappnande massage. Med strykningar, tryck och knådningar bearbetas musklerna för att lösa upp spänningar. Även stretching av korta muskler, så kallad muskulering och triggerpunktsbehandling kan ingå.

Klassisk massage är avslappnande, läkande och rogivande. Massage ökar blodcirkulationen som tillför vävnaderna syre och hormoner samt transporterar bort slaggprodukter.
Även lymf-flödet ökar. Kroppshållningen förbättras, rörligheten i lederna ökar och musklerna blir smidigare. Smärttillstånd i kroppen minskar genom kroppens egna smärtstillande hormoner.

Fibromassage

Fibromassage är en mjuk behandlingsmetod som ger smärtlindring och avspänning. Lätta massagegrepp för att inte orsaka smärta. Fibromassagen sätter igång cirkulationen utan att det gör ont. För att du skall komma djupare ner i avslappningen används värme och speciell avslappningsmusik. För dig som lider av fibromyalgi, kronisk smärta, utbrändhet m. m. läs mer på www.fibromassage.se

Lymfmassage

Lymfmassage är en speciell massageteknik som är ganska mjuk och skonsam för kunden.  Det som händer är att terapeuten med strykningar, skakningar och andra tekniker skapar ett flöde i hela kroppen. Kunden känner ofta att ärrvävnader och svullnader blir uppmjukade och lösare. Lymfstationerna i kroppen finns i nyckelbensgropen, armhålorna, ljumskarna och knävecken. Vi arbetar med hela kroppen för att få igång flödet.

Ett bra flöde i ditt lymfsystem ger också ett starkare immunförsvar.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaderna tillbaka till blodbanan för att rensas i njurarna och transporteras ut ur kroppen via urinen. En av lymfsystemets viktigaste uppgift är att bekämpa infektioner.

Hotstone-massage

Låt Dig inte luras av bilder där personen ligger med stenar på kroppen. Du blir MASSERAD med varma, sköna lava stenar som innehåller mycket energi och mineral. Behandlingen är otroligt avslappnande. Mycket bra för spända, trötta muskler. Cirkulationshöjande, stressminskande, energigivande o utrensande. Värmen går ner på djupet.

Det är en uråldrig teknik att använda sig av varma stenar vid massage. Det gör avslappningen total samt tillåter massagen att verkligen gå ner på djupet. Stenarna, som handplockas i Mexico, har mycket hög densitet och är otroligt rika på järn, magnesium och mineraler.

Idrottsmassage

Under en idrottsmassage /behandlingsmassage jobbar vi t ex med djupare grepp, triggerpunkter och ibland stretch och visar kanske några övningar du kan göra hemma. Den här formen av massage kan ge träningsvärk och trötthet efteråt. Det är viktigt med vätska och vila för bra återhämtning. Vi rekommenderar den här djupare formen av massage om du har specifika problemområden.

Gravidmassage

Maria Sommar hjälper dig att behandla bl a, värk i rygg och nacke. Kanske har du jobbigt med svullnad i armar, händer, ben och fötter? Här använder vi oss av en gravidkudde med ”hål” för magen som gör att du under hela graviditeten kan ligga på mage och få massage. Att ligga på sidan och få massage samt även att sitta upp funkar jättebra. Allt för att du och ditt barn ska ha det så behagligt som det bara går.
Något som uppskattas mycket är att du även kan ta med dig din partner eller en vän/släkting till ca 20 minuter av behandlingen. Då kan Maria visa/lära den personen hur man kan massera hemma eller på förlossningen.

Prisinformation

Klassisk Massage

30 min495:-

55 min795:-

Övriga behandlingar

Hudvård & Skönhet

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar från 45-120 minuter. Alla ansiktsbehandlingar är specifikt anpassade efter dina behov & en grundläggande hudanalys ingår i varje behandling.Du kan lägga till frans-och brynfärgning, enbart plockning eller vaxning av brynen i din behandling.

Har Du provat Lashlift? Det innebär att man lyfter och böjer fransarna från roten. Det ger effekten av längre och fylligare fransar.  Ett skonsamt alternativ för den som inte vill göra en fransförlängning men ändå vill få ett lyft av de egna fransarna.

Vaxning av ben, rygg och bikinilinje görs med skonsamt rollervax och spatelvax beroende på behandling.

Medicinsk fotvård

Härlig fotvård för alla sorters fötter, med problem eller utan! Du får ett varmt uppmjukande fotbad, därefter klipps naglarna. Sedan följer borttagning av eventuella förhårdnader, liktornar och nageltrång.Fötterna filas mjuka och hälsprickor behandlas. Du får dina fötter och underben masserade med en skön mjukgörande fotkräm som avslutning. Är du i behov av rådgivning kring vårtor, svamp eller fotövningar?  Du får hjälp med dessa och liknande frågor av vår erfarne fotterapeut.