Hudvård

caroline_heladig2

Caroline Lundgren
Auktoriserad och diplomerad hud- och spaterapeut
Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)

Välkommen till en personlig salong i Vällingby med fokus på dig.
Jag som tar hand om dig heter Caroline Lundgren, är utbildad och diplomerad hud- och spaterapeut. Självklart medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) vilket för dig som kund ger en försäkran om att jag är auktoriserad hudterapeut.

Här kan du boka in välgörande behandlingar i avslappnad miljö. Ansiktsbehandlingarna anpassas efter din hud och utförs med professionella produkter från Dermalogica.

Du kan även köpa Dermalogicas produkter i salongen. Men då vi endast har öppet efter bokningar ber vi dig ringa, skicka sms eller mail för att boka in tid för konsultation och köp.

Vi är en kontantlös salong och betalning sker med kort.

Behandlingar

 

hudvård

Hudvård

Ansiktet mår bra av regelbunden djuprengöring, hudceller stimuleras och tillförs energi. Huden återfår sin naturliga lyster, fina linjer reduceras och döda hudceller försvinner vilket gör det lättare för huden att tillgodogöra sig effekten av vårdande efterprodukter.

Alla ansiktsbehandlingar är specifikt anpassade efter dina behov och en grundläggande hudanalys ingår i varje behandling.

Välj mellan en kortare behandling för snabb uppfräschning eller en längre välgörande behandling för både kropp och själ.

Vaxning

Vaxning av ben utförs med rollervax/remsvax, bikini och axillvaxning utförs med skonsamt varmvax/spatelvax.

Fransar och bryn

Få en piggare blick med frans och brynfärg. Lägg till permanent fransböjning/lashlift för ett förstärkt intryck.

Lashlift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning. Fransarna får en permanent böjning som håller i upp till åtta veckor beroende på fransarnas tillväxtfas.